Wictor

Hej,

Vi har nu äntligen fått börja träna ute och det känns bra. Träningarna i maj är utspridda på olika dagar, pga att vi fått strötider till Storvikens konstgräsplan och lappar ihop dem med tider på Gerby skolas grusplan. Gå gärna in och fyll i in eller out på spelaren, så har tränaren lättare att planera träningarna.

I juni kommer vi att få gräsplanstider, men dem vet vi inget om ännu. Vi sätter in dem på teamsidor så snabbt som möjligt.

Jesse Ekman har lovat att fungera som huvudtränare för pojkarna och detta är våra pojkar glada över. Som de själva uttryckt det; nu har också vi en riktig tränare! Emma och Anki fortsätter som hjälptränare.

Vi har i detta läget 11 st glada och ivriga p10 pojkar, som suger åt sig all den information som de på träningarna får. Det finns ännu rum för nya 2010 pojkar i laget, om någon känner någon, som skulle vilja prova på.

Vi kommer att ha en träningsmatch mot Malax i maj, gå gärna in och anmäl in eller out så tränaren får göra laguppställningarna :) I sommar kommer p10 att delta i Wasa footballcup, 7.-9.7. och då får vi spela matcherna på torget. Sedan kommer vi att i september delta i Norrvalla Cupen. Pricka in dessa datum :)

Olemme vihdoinkin siirtyneet ulos treenamaan ja se tuntuu hyvältä. Toukokuun treenivuorot ovat hajanaisesti siroteltu kuukaudelle, sekä Isolhaden kentälle että Gerby skolanin sorakentälle. Kesäkuusta saamme taas vakiovuoroja, mutta niistä emme vielä tiedä päiviä. Menkää ilomoittamaan pelaajat in tai out, niin valmentajat tietävät minkä kokoisella porukalla treenataan.

Jesse Ekman on lupautunut päävalmentajaksi ja siitä pojat ovat erittäin iloisia. Omien sanojensa mukaan ; nyt meilläkin on oikea valmentaja! Emma ja Anki jatkaa apuvalmentajina.

Meillä on tällä hetkellä 11 iloista ja innokasta futaajaa jotka imevät kaiken infon treeneistä. Vielä joukkoon mahtuu uusia 2010 syntyneitä poikia, jos joku tuntee jonkun joka haluaisi kokeilla.

Meillä tulee toukokuun loppupuolella olemaan treenimatsi Maalahtea vastaan, menkä klikkaamaan in tai out myös siihen. Kesällä osallistumme Wasa footballcupiin 7-9.7. ja matsit tullaan pelaamaan torilla. Tulemme myös osallistumaan Norrvalla Cupiin, joka pelataan syyskuussa. Merkatkaa almanakkaan nämä päivämäärät :)

Auroinkoisin terveisin,
Jesse, Emma ja Anki

Melvin

Anki

Hej, vi försöker pånytt, om det här nu kommer till er alla :)

"Hei, sunnuntain treenit siirretään keskiviikolle 3.5 klo 17.30-18. Tästä tehdään vielä oma tapahtuma.

Vappuaattona siis ei treenejä! Muutenkin toukokuusta alkaen siirrytään ulos treenaamaan. Toivottavasti säät lämpenee! :)

Tulemme lisäämään toukokuun treeniajat tänne. Kesän vakiovuoroa emme vielä tiedä. Treenaamme jatkossa 2krt/vko."

Och alla 2011 och 2012 födda tränar och spelar på torsdagar kl 17.00-> på lilla Ehnvallen. 2010 födda fortsätter som eget lag, med egna träningar och matcher.

Emma, profilbild
Emma

Hej föräldrar!
Söndagen den 23.4. håller vi påsklov från fotisen. Följande söndag fortsätter vi!
H. Jesse, Emma och Anki

Edwin

Alltså ingen träning imorgon 23.4?

Hej föräldrar!
Snabb ändring i tiden! Vi träffas kk 11.00 vid jordbanehallen, dörrarna öppnas först då.
H. Anii, Emna och Jesse